over ons: 

Robbie & Romy baten Ons Dagelijks kost uit. zij doen dit samen met hun super team met heel veel passie en liefde voor het vak, maar voornamelijk voor de gasten die zij graag mogen ontvangen! klantvriendelijkheid staat voorop bij ons dagelijks kost! goed eten voor een (h)eerlijke prijs wordt er regelmatig vermeld! De kaart is niet TE uitgebreid, zodat zij altijd verse producten kunnen aanbieden!

`Als gasten bij ons komen eten moeten ze zich thuis voelen als het komt op gastvrij gebied en moeten zij zich op restaurant voelen als het komt op cuilinair gebied. Dit is voor ons door de jaren heen een goed werkend concept en is voor een zaak als ons dagelijks kost een perfecte balans`                    Romy & Robbie`

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten *
Dinsdag  11:00 - 21:00
Woensdag  11:00 - 21:00
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag  11:00 - 21:00
Zaterdag  11:00 - 21:00
Zondag  11:00 - 21:00

 

 ons dagelijks kost:

ONS DAGELIJKS KOST is een sfeervol restaurant op het gezelligste plein van Breskens: ‘Het Spuiplein’! Bij ons kunt u heerlijk lunchen dineren, en borrelen. Naast de verschillende gerechten op de kaart, bieden wij u een groot assortiment aan finger food, specialiteiten (huisgemaakte hamburgers, vispan en andere seizoensgebonden gerechten). Dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij proberen om zoveel mogelijk met streek- producten te werken. Ook voor de ‘kleintjes’ onder ons doen we erg ons best om een heerlijke en leuke maaltijd te serveren.

Benieuwd naar onze gerechten? Kom eens langs of bekijk het menu.

 

 

 

 

 

 

feesten en partijen:

Ook zijn wij beschikbaar voor bruiloften, jubilea, verjaardag, babyborrel, familiereünie, feestjes van sportverenigingen, personeelsuitstapjes, familiefeestjes en koffietafels van uitvaarten.

Bij feestjes zorgen wij voor de gepaste hapjes en eventueel een diner of buffet, zoals u wenst,

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend langs, de koffie staat zes dagen per week voor je klaar.