over ons

Mitchell Joosse en Robbie Nuberg hebben op 1 mei 2014 het grand café ONS DAGELIJKS KOST geopend. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vindt je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We hopen je snel terug te zien! Houdt onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten *
Dinsdag  10:00 - 21:00
Woensdag  10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag  10:00 - 21:00
Zaterdag  10:00 - 21:00
Zondag  10:00 - 21:00

*uitgezonderd feestdagen, marktdagen.

Jaarlijks verlof 15 januari tot 20 februarions dagelijks kost:

ONS DAGELIJKS KOST is een sfeervol restaurant op het gezelligste plein van Breskens: ‘Het Spuiplein’! Bij ons kunt u heerlijk lunchen dineren, en borrelen. Naast de verschillende gerechten op de kaart, bieden wij u een groot assortiment aan finger food, specialiteiten (huisgemaakte hamburgers, Hollandse kost en andere seizoensgebonden gerechten). Dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij proberen om zoveel mogelijk met streek- producten te werken. Ook voor de ‘kleintjes’ onder ons doen we erg ons best om een heerlijke en leuke maaltijd te serveren.

Benieuwd naar onze gerechten? Kom eens langs of bekijk het menu.

Speciaal bier cafe:

Naast eten kan je ook gezellig drinken bij ONS DAGELIJKS KOST.

Sinds kort staan we ook bekend als Speciaal bier café waar je kunt kiezen uit 91 bieren waarvan maar liefst 7 tap bieren,  10 van de 11 erkende Trappisten en een achttal 75cl. flessen voor een beer sharing.

Een goed glas wijn, goed getapte glas bier, of een lekkere speciaal koffie. ONS DAGELIJKS KOST is de plek bij uitstek voor je avondje weg.

Daarnaast zijn wij toegankelijk voor een afterwork borrel of een lekkere proeverij!

feesten en partijen:

Ook zijn wij beschikbaar voor bruiloften, jubilea, verjaardag, babyborrel, familiereünie, feestjes van sportverenigingen, personeelsuitstapjes, familiefeestjes en koffietafels van uitvaarten.

Bij feestjes zorgen wij voor de gepaste hapjes en eventueel een diner of buffet, zoals u wenst,

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend langs, de koffie staat zes dagen per week voor je klaar.